Sorteer op

Tuinkussens kopen bij Coszy

Creëer een gezellige en comfortabele buitenruimte met onze prachtige tuinkussens! Onze tuinkussens zijn ontworpen om uw buitenruimte te verfraaien en tegelijkertijd het ultieme comfort te bieden. Onze tuinkussens zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en designs, van subtiele effen tinten tot mooie lijntekeningen. Elk ontwerp is zorgvuldig gekozen om uw buitenruimte te transformeren en om uw persoonlijke stijl te accentueren.

Onze tuinkussens zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden, zodat u er jarenlang van kunt genieten. Bovendien zijn onze tuinkussens gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, zodat u ze altijd in topconditie kunt houden. Onze tuinkussens zijn perfect voor elke buitenruimte, van kleine balkons tot uitgestrekte tuinen, en voegen een vleugje comfort en stijl toe aan uw buitenruimte. 

Bestel vandaag nog en creëer de perfecte buitenruimte met onze prachtige tuinkussens!

De mooiste tuinkussens

Ons assortiment bevat de mooiste tuincirkels met lieve afbeeldingen van een bij of een hart op een groene ondergrond. Ook onze kussens zijn verkrijgbaar met mooie zachte kleuren oud roze en groen. Zie ook onze bijpassende tuinposters of muurcirkels. Zoals onze groene tuinposter wit hart of een muurcirkel met bij

Productkenmerken van tuinkussens van Coszy?

De buitenkussens zijn gemaakt van polypropylene en kunnen tegen water. De buitenkussens zijn in de maten 40x40 en 60x40 en worden gemaakt in Nederland. De tuinkussens van Coszy zijn allemaal van eigen ontwerp en worden in Nederland gemaakt. Wij vinden het belangrijk om zowel de materialen als productie in eigen land te houden. Dit maakt onze producten de hoogste kwaliteit hebben.  Daarnaast kunnen wij snel schakelen met onze stakeholders en is er geen onnodig lang transport nodig, waardoor er minder uitstoot vrijkomt. 

Bestel uw ideale tuinkussens nu gemakkelijk online

Heeft u uw ideale tuinkussen gevonden? Bestel deze dan gemakkelijk in de webshop!  Heeft u vragen over de producten of onze manier van produceren? Neem dan contact op!

© 2021 - 2023 Coszy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel