Sorteer op

Unieke A5 kaarten met schoolplaat afbeelding bij Coszy

Bij Coszy.nl verkopen we een paar mooie schoolplaat afbeeldingen van vogels passend bij onze knusse huisstijl, allen ontworpen door Janita Dijkstra onze eigen designer. De A5 kaarten zijn gemaakt van stevig HVO papier.  We besteden al ons drukwerk uit aan lokale drukkerijen in Nederland. Wil je ook een A5 kaart met een schoolplaatafbeelding? Bekijk dan onze collectie A5 kaarten hierboven.  

Rustig vormgegeven A5 kaarten waar je blij van wordt

Door het kleurgebruik en eenvoudige illustraties stralen onze producten rust en ontspanning uit. Onze A5 kaarten zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtinten en voor verschillende ruimtes geschikt. Onze A5 kaarten passen mooi op de bijpassende kaarthouders die wij zelf maken.  Ook zijn ze heel geschikt om op wandplanken neer te zetten, zodat je een fijne sfeer creeert met bijvoorbeeld kaarsen of een mooie plant. Vind je de A5 kaart met  huismus  iets voor jou?  Wat jouw stijl ook is, bij Coszy vind je altijd een geschikte A5 kaart!

Waarom een A5 kaart van Coszy?

De A5 kaarten van Coszy zijn allemaal van eigen ontwerp en worden in Nederland gemaakt bij lokale drukkerijen. Wij vinden het belangrijk om zowel de materialen als productie in eigen land te houden. Daarnaast kunnen wij snel schakelen met onze stakeholders en is er geen onnodig lang transport nodig, waardoor er minder uitstoot vrijkomt.

Bestel jouw ideale A5 kaart nu gemakkelijk online

Heb jij jouw ideale A5 kaart gevonden? Bestel deze dan gemakkelijk met bijbehorende kaarthouders in de webshop!   Heb je vragen over de producten of onze manier van produceren? Neem dan contact op!

 

© 2021 - 2023 Coszy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel