Unieke A5 kaarten en kaarthouders kopen bij Coszy

Coszy.nl is dé plek voor al uw A5 kaarten die met zorg zijn ontworpen door onze eigen designer Janita Dijkstra. De A5 kaarten zijn gebaseerd op het principe dat eenvoud rust brengt in je interieur. Een A5 kaart is gemaakt van stevig 350 grams papier.  Onze kaarthouders zijn van eigen productie en gemaakt van mooi eiken. Wil je een mooie A5 kaart en kaarthouder om je interieur mee aan te vullen? Bekijk dan het assortiment kussens hierboven!

Mooie rustig vormgegeven A5 kaarten

Door het kleurgebruik en eenvoudige illustraties stralen onze producten rust en ontspanning uit. Onze A5 kaarten zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtinten en voor verschillende ruimtes geschikt. De A5 kaarten zijn goed te combineren met onze eigen kaarthouders van eiken of een mooie lijst die wij ook in onze collectie hebben. Of combineer diverse kaarten op een mooie wandplank.  Je kunt kiezen voor A5 kaarten met lijntekeningen of mooie teksten  voor de slaapkamer, woonkamer of kinderkamer. Of vind je een kaart met een mooie koolmeesje mooier? Dan is ons A5 kaart met koolmeesje of juist een setje met drie kaarten van een geometrische hart, maan en ster meer iets voor jou! Wat jouw stijl ook is, bij Coszy vind je altijd een geschikte A5 kaart!

Waarom A5 kaarten of kaarthouders van Coszy?

De A5 kaarten van Coszy zijn allemaal van eigen ontwerp en worden in Nederland gemaakt. De kaarthouders worden in onze eigen werkplaats gemaakt. Wij vinden het belangrijk om zowel de materialen als productie in eigen land te houden. Dit maakt dat de A5 kaarten en kaarthouders van Coszy van de hoogste kwaliteit zijn. Daarnaast kunnen wij snel schakelen met onze stakeholders en is er geen onnodig lang transport nodig, waardoor er minder uitstoot vrijkomt.

Bestel jouw A5 kaart of kaarthouder gemakkelijk online

Heb jij jouw ideale A5 kaart of kaarthouder gevonden? Bestel deze dan gemakkelijk in de webshop! Heb je vragen over de producten of onze manier van produceren? Neem dan contact op!

 

© 2021 - 2023 Coszy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel