Sorteer op
 • Geometrische leeuw
  Geometrische leeuw

  Houten geometrische leeuw is lasergesneden uit 3 mm dik zwart mdf

  € 39,95
 • Geometrische giraf
  Geometrische giraf

  Houten geometrische giraf is lasergesneden uit 3 mm dik zwart mdf

  € 39,95
 • Geometrische olifant
  Geometrische olifant

  Houten geometrische olifant is lasergesneden uit 3 mm dik zwart mdf

  € 39,95

Geometrische houten figuren kopen bij Coszy

Coszy.nl heeft een mooie collectie van geometrische wanddecoratie van hout ontworpen door onze eigen designer Janita Dijkstra. De figuren zijn lasergesneden uit 3 mm dik mdf met een gladde zwarte bovenlaag. Alle geometrische figuren hebben een hoogte van 60 cm en worden gemaakt in Nederland.  Wil je ook een van onze mooie geometrische figuren of lijntekening van hout aan de muur? Bekijk dan het assortiment hierboven!

De mooiste geometrische figuren en lijntekeningen van hout

Ons assortiment bevat de mooiste geometrische figuren en lijntekeningen van hout. De geometrische figuren zijn verkrijgbaar in de vorm van geometrische figuren dieren, zoals onze geomtrische leeuw of geometrische giraffe.  Ben je meer van de lijntekening dan is onze geometrische vlinder wellicht iets voor jou. 

Waarom geometrische figuren of lijntekeningen van Coszy?

De geometrische figuren en lijntekeningen van Coszy zijn allemaal van eigen ontwerp en worden in Nederland gemaakt. Wij vinden het belangrijk om zowel de materialen als productie in eigen land te houden. Dit maakt dat houten wanddecoratie van Coszy van de hoogste kwaliteit zijn. Daarnaast kunnen wij snel schakelen met onze stakeholders en is er geen onnodig lang transport nodig, waardoor er minder uitstoot vrijkomt.

Bestel jouw ideale geometrische figuren of lijntekening van hout nu gemakkelijk online

Heb jij jouw ideale geometrische figuur gevonden? Bestel deze dan gemakkelijk in de webshop! Heb je vragen over de producten of onze manier van produceren? Neem dan contact op!

 

© 2021 - 2023 Coszy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel