DISCLAIMER

Op het gebruik van onze website Coszy zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing.

Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard. 

Gebruik van informatie
Coszy streeft ernaar om altijd de juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel de informatie op de website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld kan het voorkomen dat informatie afwijkt. Coszy staat niet garant voor de volledigheid, juistheid en actualiteit van de informatie. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

E-mail
Coszy kan tijdige ontvangst van e-mails niet garanderen omdat dit niet mogelijk is. Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico's. Wanneer u ons een e-mail stuurt zonder enscriptie of wachtwoordbeveiliging accepteert u dit risico.

Intelectueel eigendomsrechten
Alle afbeeldingen en overige uitingen van Coszy zijn auteursrechtelijk beschermd. Niets van deze afbeeldingen en overige uitingen mogen worden verveelvoudigd of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, door fotokopieën of enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Coszy.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. Coszy is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid en inhoud van deze websites.

© 2021 - 2023 Coszy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel