RETOURNEREN

Retourrecht:
Het kan zijn dat je toch niet helemaal tevreden bent over het product dat je hebt besteld in onze webshop. Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren. Na de annulering heb je nog 14 dagen de tijd om het bestelde product te retourneren. Je dient het product - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele verpakking en zonder beschadegingen retour te sturen. De kosten voor retour van jouw huis naar Coszy zijn voor eigen rekening.

​Mocht het product beschadigd zijn of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Als je gebruik wilt maken van dit retourrecht dan kun je contact opnemen met Coszy via info@coszy.nl. Na ontvangst in goede staat van het betreffende product zullen wij het verschuldigde bedrag, inclusief de originele betaalde verzend- en betaalkosten binnen 14 dagen na aanmelding terugstorten op je rekening.

Beschadigd product:
Wanneer een product beschadigd bij jouw thuis is aangekomen dan kun je het beschadigde product retourneren. Als wij het beschadigde product retour hebben ontvangen, sturen wij binnen 3 dagen een nieuw exemplaar. De (standaard) verzendkosten van het retourneren betalen wij zo spoedig mogelijk terug.

Download hier het retourformulier

Coszy
K. ter Laanstraat 9
9951 NN Winsum
info@coszy.nl
www.coszy.nl

Retourneren:
1. Download het retourformulier. Vul het retourformulier in en stuur deze via e-mail (info@coszy.nl) of per post naar Coszy (K. ter Laanstraat 9, 9951 NN Winsum).
2. Stuur binnen 14 dagen na je retourmelding het betreffende product terug naar Coszy, K. ter Laanstraat 9, 9951 NN Winsum. (LET OP: verzendkosten terug zijn voor eigen rekening)
3. Na ontvangst in goede staat van het product zullen wij het verschuldigde bedrag, inclusief de originele betaalde verzend- en betaalkosten binnen 14 dagen terugstorten.

© 2021 - 2023 Coszy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel