Sorteer op

Fotolijsten en posterhangers kopen bij Coszy

Bij Coszy.nl verkopen we bij onze posters ook bijpassende fotolijsten en posterhangers. De zwarte fotolijsten zijn verkrijgbaar in de maten 20x30, 30x40 en 50x70. Wanneer je gebruik wil maken van een pass partout dan kies je voor de maat opvolgend aan de maat van de poster. Onze magnetische posterhangers zijn in de maten 22, 31 en 51 cm verkrijgbaar, deze posterhangers zijn gemaakt van eiken en passen mooi bij onze ontwerpen. 

Waarom een fotolijst of posterhanger van Coszy?

De fotolijsten en posterhangers zijn uitgezocht door onze  designer en passen goed bij onze eigen ontwerpen. De zwarte fotolijsten worden in Nederland gemaakt en de posterhangers in Belgie van mooi eiken.  Wij vinden het belangrijk om zowel de materialen als productie in eigen land te houden of in ieder geval zo dichtbij als mogelijk. Wij kunnen daardoor snel schakelen met onze stakeholders en is er geen onnodig lang transport nodig, waardoor er minder uitstoot vrijkomt.

Bestel jouw bijpassende fotolijst of posterhanger nu gemakkelijk online

Heb jij jouw ideale fotolijst in de formaten 20x30, 30x40 of 50x70 of de posterhanger in de maten 22, 31 eof 51 cm gevonden? Bestel deze dan gemakkelijk in de webshop!   Heb je vragen over de producten of onze manier van produceren? Neem dan contact op!

 

© 2021 - 2023 Coszy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel