Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

Tuin accesoires kopen bij Coszy

Coszy.nl is dé plek voor al uw tuin accesoires. We hebben tuincirkels,  tuinposters en buitenkussens. De buitenkussens zijn gemaakt van polypropylene en kunnen tegen water. De buitenkussens zijn in de maten 40x40 en 60x40 en worden gemaakt in Nederland. De tuincirkels zijn van dibond in de maat 25cm. De tuinposters zijn UV en waterbestendig in de maten 60x80 cm. Wil jij ook een leuke tuincirkel, tuinposter of buitenkussen. Kijk dan in onze collectie hierboven.

De mooiste tuin accesoires

Ons assortiment bevat de mooiste tuincirkels met lieve afbeeldingen van een bij of een mooie tekst in kleur of zwart wit. Tuinposters met lieve vrolijke teksten in de kleuren oud roze, blauw, groen of zwart wit. Ook onze kussens zijn verkrijgbaar met mooie zachte kleuren oud roze en groen. Welke tuinposter, muurcirkel of buitenkussen je ook mooi vindt, we hebben vast iets voor jou. Zie bijvoorbeed onze tuinposter just having a lovely sunny day of onze muurcirkel van dibond met een mooie roos. Wat jouw stijl ook is, bij Coszy vind je altijd een geschikte tuinaccesoire!

Waarom tuinaccesoires van Coszy?

De designer tuinaccesoires van Coszy zijn allemaal van eigen ontwerp en worden in Nederland handgemaakt. Wij vinden het belangrijk om zowel de materialen als productie in eigen land te houden. Dit maakt onze producten de hoogste kwaliteit hebben.  Daarnaast kunnen wij snel schakelen met onze stakeholders en is er geen onnodig lang transport nodig, waardoor er minder uitstoot vrijkomt.

Bestel jouw ideale tuinaccesoire nu gemakkelijk online

Heb jij jouw ideale tuinkussen, tuinposter of tuin muurckel gevonden? Bestel deze dan gemakkelijk in de webshop!  Heb je vragen over de producten of onze manier van produceren? Neem dan contact op!

© 2021 - 2023 Coszy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel