Posters met uniek design kopen bij Coszy

De posters van Coszy zijn met zorg ontworpen door onze eigen designer Janita Dijkstra gebaseerd op het principe dat eenvoud rust brengt in je interieur. Onze posters zijn verkrijgbaar in de maten 20x30, 30x40 en 50x70 en gemaakt van stevig HVO papier. We besteden al ons drukwerk uit aan lokale drukkerijen in Nederland. Wil je ook een poster met een uniek design? Bekijk dan onze collectie posters hierboven!

Rustig vormgeven posters waar je blij van wordt

Door het kleurgebruik en eenvoudige illustraties stralen onze producten rust en ontspanning uit. Onze posters zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtinten en voor verschillende ruimtes geschikt. Je kunt kiezen voor posters met lijntekeningen voor de woonkamer, de slaapkamer of de kinderkamer. Ook hebben we posters met quote die het gevoel van rust en ontspanning benoemen. Is onze poster let's get cozy voor de woonkamer iets voor jou? Of is een set van mooie lijntekeningen man vrouw meer geschikt. Wat jouw stijl ook is, bij Coszy vind je altijd een geschikte poster!

Waarom een poster van Coszy?

De posters van Coszy zijn allemaal van eigen ontwerp en worden in Nederland gemaakt bij lokale drukkerijen. Wij vinden het belangrijk om zowel de materialen als productie in eigen land te houden. Daarnaast kunnen wij snel schakelen met onze stakeholders en is er geen onnodig lang transpot nodig, waardoor er minder uitstoot vrijkomt.

Bestel jouw ideale poster nu gemakkelijk online

Heb jij jouw ideale poster in de formaten 20x30, 30x40 of 50x70 gevonden? Bestel deze dan gemakkelijk met bijbehorende fotolijsten of posterhangers in de webshop!  Heb je vragen over de producten of onze manier van produceren? Neem dan contact op!

© 2021 - 2023 Coszy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel